Wij zetten uw pakketje klaar in de apotheek of brengen het aan huis in Herzele.

Cosmetica

Een huidverzorgingslijn op basis van water, ontwikkeld voor de meest gevoelige en intolerante huidtypes en gewaarborgd door strenge kwaliteitseisen ten aanzien van effectiviteit, tolerantie en hypo-allergeniteit. Al de producten worden getest onder dermatologisch toezicht. De zachte formules en texturen zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

De Laboratoires Dermatologiques DUCRAY gaan op een pragmatische wetenschappelijke manier te werk, waarbij hun belangrijkste zorg is de achterliggende oorzaken van een bepaald huid- of haarprobleem tot in het kleinste detail te analyseren.

Eucerin is het huidverzorgingsmerk, ontwikkeld op basis van betrouwbare wetenschap, dat wordt aangebevolen door dermatologen. Het behoudt en herstelt de gezondheid van de huid en geeft een zelfverzekerd gevoel van een gezonde en stralende huid.

De filosofie van de Laboratoires Klorane komt voort uit de passie voor planten en voor de natuur. Het is trouwens ook die filosofie die aan de basis ligt van de Phytofilière®, die als enige in de wereld op een team van plantkundige experts kan rekenen die garant staan voor een optimaal niveau van kwaliteit, doeltreffendheid en veiligheid. Planten vormen de essentie van de Laboratoires Klorane en geven hun heilzame eigenschappen aan de producten door. Als verkenners van het plantenrijk bestuderen de Laboratoires Klorane ieder denkbaar extract om de mogelijke weldadige eigenschappen ervan te ontdekken. Via hun producten brengen ze ook hun waarden over: authenticiteit, eenvoud, veiligheid.

Het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay, de vrucht van de vereniging van thermaal bronwater met buitengewone eigenschappen en de ongeëvenaarde expertise van specialisten van de gevoelige huid, is nu de partner van 25.000 dermatologen wereldwijd.

Les Couleurs de Noir is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op schoonheids- en verzorgingsproducten, ook zij met een allergie. Het idee om een gamma te ontwikkelen gebaseerd op basis van een blacklist (een lijst van ingrediënten die wij niet wensen te gebruiken), was nieuw en revolutionair.

Tradities lijken vandaag de dag soms achterhaald. Maar Louis Widmer staat erop traditioneel te zijn en het essentiële te behouden. Tegelijkertijd worden de ultramoderne middelen consequent ingezet om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren.

Het Thermaal Water van Uriage vindt zijn oorsprong in de Franse Alpen, vlak bij Grenoble aan de voet van het Belledonne massief. Het ontspringt er op een hoogte van 422m en heeft een temperatuur van 28°. De onmiddellijke verpakking bij de bron zorgt ervoor dat het water zijn puurheid en natuurlijke rijkheid aan minerale zouten en oligo-elementen behoudt. Door zijn samenstelling is het het meest evenwichtige van alle Thermale Waters.

Het Vichy-water ontspringt diep in het beschermde vulkanische gebied van de Franse Auvergne. Tijdens zijn duizend jaar durende reis tot op een diepte van 4.000 meter neemt het Vichy- water 15 mineralen en sporenelementen op die essentieel zijn voor een mooie huid.

Mama & Baby

Bij Philips Avent zorgen we al 30 jaar voor ouders en baby’s. In die tijd hebben we geleerd hoe we mama’s en papa’s zo goed mogelijk kunnen bijstaan in deze spannende en leuke tijd.

Fill your life with happiness.

Het Difrax design team ontwikkelt samen met experts al onze innovaties. Het Difrax team maakt al bijna 50 jaar het verschil! Zij zijn het hart van ons bedrijf en maken papa’s, mama’s en kinderen wereldwijd blij met de innovatieve en trendy producten van Difrax!

Galenco ® Baby biedt de mildste en veiligste producten om de huid van je baby te beschermen en te verzorgen. Alle formules zijn in de strengst mogelijke omgeving getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Mustela specialiseert zich al meer dan 60 jaar in huidverzorging voor baby’s en toekomstige moeders.

Elke dag is een grote stap naar een gezonde toekomst.

Ontdek hoe je de ontwikkeling van je kindje verder kunt stimuleren

Voedingssupplementen

Ontdek het ruime gamma voedings­supplementen van Biocure®. Onze specifiek geselecteerde bestanddelen werken precies waar, waarvoor en wanneer jij ze nodig hebt. Bovendien zijn ze speciaal afgestemd op jouw leeftijd of levensfase. Precies wat jij nodig hebt.

Het DexSil gamma is opgebouwd rond het gepatenteerde bio-geactiveerd silicium. Het oligo-element silicium speelt een belangrijke rol bij de opbouw van bindweefsels in ons lichaam en draagt zo bij tot de soepelheid van gewrichten, onderhoud van het kraakbeen, de versterking van de botstructuur en de gezondheid van huid en nagels.

logo_icon_etixxEtixx is een gamma voedingssupplementen en voeding specifiek ontwikkeld om aan de behoeften van sporters en actieve mensen te voldoen. Etixx stelt hen in staat om op een gezonde wijze én met succes plezier aan hun sport en /of activiteiten te beleven.

Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst in de gezondheidszorg is weggelegd voor een specifieke vorm van natuurlijke geneeskunde. Deze geneeskunde versterkt het vermogen van biologische netwerken om zichzelf te reguleren – te genezen – met therapeutische hulp.

logo_icon_ixxixX pharma is een Belgisch bedrijf, opgericht door wetenschappers in 2005. Vandaag is het een van de meest innoverende, leidende en toonaangevende bedrijven in de wereld van voedingssupplementen in België.

logo_icon_magneticsMensen helpen in hun streven om gezonder te leven is de kern van alles wat we doen. De Mens heeft immers het genetisch potentieel om gezond te leven. Metagenics helpt om dit potentieel te realiseren via de voeding. Daarvoor hebben we onze originele producten en voedingsconcepten voor jong en oud ontwikkeld.

Echt in topvorm!

Solidpharma verbetert jouw dagelijkse levenskwaliteit, doelgericht, door hoogwaardige voorschriftvrije supplementen aan te bieden. In nauwe samenwerking met apotheker en arts garandeert Solidpharma u een uitmuntend gamma gezondheidsproducten. Een duidelijk en herkenbaar PURE gamma gaat samen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

logo_icon_tilmanTilman heeft meer dan 50 jaar ervaring  met de ontwikkeling van natuurlijke producten  die veilig en doeltreffend de dagelijkse gezondheidsproblemen kunnen verhelpen. Het laboratorium legt de nadruk op kwaliteit en veiligheid. Dit streven blijkt ook uit de keuze van de verkooppunten.

logo_icon_undaSinds het begin van de jaren 50 heeft UNDA in zijn laboratoria het onderzoek en de ontwikkeling van homeopathische en fytotherapeutische producten vormgegeven. In Harzé worden nu al 40 jaar beproefde gezondheidsproducten ontworpen, geproduceerd en verzonden naar een groot deel van de wereld.

logo_icon_vistaVISTA-Life Pharma, een nieuw onafhankelijk Belgisch pharma-bedrijf, gestoeld op een solide ervaring in de pharmaceutische sector, heeft een aantal kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen ontwikkeld. Deze voedingssupplementen worden in België, volgens stricte pharmaceutische maatstaven geproduceerd.

Vitanza HQ vindt het welzijn van het hoogste belang. Ze beoogt de gezondheid van mensen te ondersteunen met haar producten. Vitanza HQ kiest bewust voor natuurproducten met een nutritionele werkzaamheid.