• Nieuwsbericht

  Elien

  Elien is apotheek assistente in ons team. Ze is een actieve en toffe collega waarmee het aangenaam samenwerken is. Kenner van schoonheidsproducten en make-up. Als dierenliefhebber en met haar diploma Dierenzorg is zij ook uitstekend kenner van de veterinaire producten. Ze helpt ons met bestellingen, bereidingen, … en sociale media.

 • Persoonlijk advies

  Sun is out

  Natural Daylight Defence is onze nieuwste 100% natuurlijke zonnecrème in de apotheek. Hij houdt je huid gezond, jong en mooi en is lief voor de natuur en het zeeleven. Rainpharma ontwikkelde een lichte formule met een volledig minerale UV-filter op basis van zinkoxide die makkelijk uitsmeert zonder een witte waas achter te laten, en snel intrekt, zonder een vettig gevoel. Geen wonder dat deze topper onlangs nog bekroond werd met de Belgian Beauty Award!

  • Nieuwe maand, nieuwe actie

   Promo juni

   In juni kan je een gratis zonneproduct scoren! Ideale timingfouten nu de zon eindelijk komt piepen.

   • Nieuwsbericht

    Feestdag

    Vandaag is de apotheek gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn we terug open!

    • Nieuwsbericht

     Jana

     Jana is apotheek assistente in ons team. Ze heeft een warme lieve persoonlijkheid en is heel behulpzaam, creatief en handig. Zij staat in voor de zorg van de medicamenten voor het rusthuis. Daarnaast doet ze vele taken zoals bereidingen en bestellingen.

    • Persoonlijk advies

     Body en Skin programma

     Soms heeft je lichaam nood aan een reset. Het roer helemaal omgooien om een andere, betere koers te varen. Ben jij klaar voor een nieuwe start maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Contacteer ons en we vertellen je over onze Body & Skin Programs en wijzen jou de weg naar een gezonde levensstijl.

     • Mooi vanbinnen en vanbuiten

      Op wolkjes lopen

      Je voeten brengen je elke dag overal naartoe. Om ze daarvoor te bedanken stellen we het RainPharma voetenritueel voor, het ultieme me-time moment voor mooie streelzachte voeten. 

      We beginnen met een heerlijk verkwikkend voetbadje in de Never Ending Circle met Revitalising Foot Bath Oil. Vervolgens maakt Charcoal Detox Foot Scrub komaf met eelt. Goed spoelen en wassen met de verfrissende Skin Wash Peppermint. Vervolgens masseer je je voeten (of laat je ze masseren) met Refreshing Foot Massage Oil. Dep je voeten tenslotte droog en breng Repair & Protect Foot Balm of Intensive Recovery Wax aan. Wedden dat je op wolkjes loopt? 

      • De keuken van de apotheker

       Essentiel Chocolat

       Proefde je al onze gezonde chocolade? De verfrissende en opwekkende smaak van citroen geeft je een instant brain boost. Heerlijk bij thee en gekoelde dranken!