Mooi vanbinnen en vanbuiten

i wonder

Laat ons je even meenemen in onze filosofie, die deze van Rainpharma deelt. RainPharma maakt natuurlijke producten, die geschikt zijn voor iedereen en die je mooi en gezond houden of maken, vanbinnen en vanbuiten. Je zou het kunnen onderverdelen in vier stapjes. Stap 1 zijn de voedingssupplementen. RainPharma begon 12 jaar geleden met twee voedingssupplementen, en supplementen vormen nog steeds de basis van al onze huidverzorgings- en voedingsprogramma’s. Ze zijn als het ware de wortel van een gezond en mooi lichaam. Daarna volgen de eiwitshakes. Ze zorgen voor kracht en verstevigen de basis, zoals een stengel van een bloem. Alleen zo kan je verder bloeien. Stap 3 is onze huidverzorgingslijn. Het gaat om alles wat je langs de buitenkant ziet. Dit zie je als allereerste, en wil je daarom ook zo lang mogelijk bewaren en mooi houden. Onze producten ondersteunen je hierin, letterlijk van kop tot teen. Tot slot is er onze aromatherapielijn. Geuren zijn erg belangrijk en hebben een enorme invloed op je stemming. In ons gamma vind je daarom ook een uitgebreide lijn van essentiële oliën, room sprays en alles wat daarbij hoort. Ze gaan een stapje verder dan jezelf, en zorgen ervoor dat je omgeving net zo mooi en aangenaam is als je lichaam.

RainPharma werkt dus letterlijk van binnen naar buiten. Met de i wonder set vieren we 12 jaar RainPharma. En we willen iets teruggeven aan onze trouwste fans en enthousiaste starters: een voordelige verrassingsset die onze filosofie helemaal ondersteunt en reflecteert. Zodat iedereen de kans heeft om te transformeren van binnen en vanbuiten, met ondersteuning van onze natuurlijke producten. Na heel wat brainstorms en gesprekken met onze Belgische leveranciers, die trouwens allemaal mee investeren in dit magische voordeel pakket, werd de i wonder set geboren. Zo kan jij straks genieten van deze 20 toppers.

Wij geloven inderdaad heel erg in de producten die we maken en willen iedereen de kans geven om zich te transformeren naar een gezondere levensstijl en een aangename omgeving. En dat kan met alles wat je in de i wonder set vindt. Voor €299 kan jij deze 20 RainPharma favorieten scoren, met een waarde van €750. Dat is dus een voordeel van maar liefst €451!

We kozen er heel bewust voor om een verrassingsdoos te maken die deelbaar is. Je kan hem delen door 20, want iedereen zal er wel iets in vinden dat zij leuk vinden en graag gebruiken, voor de gemiddelde prijs van maar €14,95. Als dat geen super aanbod is.

Enerzijds is de i wonder set dus perfect voor iemand die zich volledig wil transformeren, langs binnen en buiten. Anderzijds is het de ideale gelegenheid voor zij die liever stap voor stap willen werken. Dan kan je de doos met 2, 4 of 20 delen en helemaal zelf kiezen waar jij wil starten.

RainPharma beginner of trouwe fan, deze belevingsdoos is geschikt voor iedereen. Heb jij jouw exemplaar al gereserveerd? Dan staat hij voor je klaar tijdens de feestelijke i wonder days op 28, 29 en 30 oktober in de apotheek.

Nog geen i wonder set bemachtigd? Reserveer hem rechtstreeks in de apotheek. We zijn er zeker van dat je dolgelukkig zal zijn met wat je allemaal ontdekt!