Persoonlijk advies

Hoe ziet je ideale dag eruit als je het Smart Nutrition Project volgt?

6u

Je wekker gaf net het startschot van de RainPharma Fresh Start Detox. Zin om energiek aan deze uitdaging te beginnen? Drink een groot glas lauw water met daarin het sap van een halve citroen: het perfecte drankje om je spijsvertering te stimuleren en je immuunsysteem een boost te geven. Proost, op jouw gezondheid!

7u

Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam. Dat maakt van deze eiwitshakes het perfecte ontbijt. Milk Chocolate shake, met de zachtzoete smaak van melkchocolade, is al jaren de favoriet van velen. Vergeet ook je bijhorende supplementen niet. Met 1 tablet Daily Boost, 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Dynamic Q10 ben je klaar om te starten.

8u

Drukke dag voor de boeg? Dan is Mood jouw trouwste bondgenoot. Dit voedingssupplement op basis van ginseng zorgt ervoor dat je snel uit de startblokken schiet. Los het zakje op in een glas water en neem er gerust een capsule High Tech AOX bij. Dit super-antioxidant is met stip de Rolls Royce van de RainPharma voedingssupplementen.

10u

Fruit is het ideale gezonde tussendoortje. Blauwe bessen zijn kleine smakelijke vitaminebommetjes die boordevol belangrijke mineralen en antioxidanten zitten. Die zijn goed voor hart- en bloedvaten, stimuleren de stofwisseling en helpen in de strijd tegen veroudering. Bovendien bestaan blauwe bessen voor een groot deel uit water en bevatten ze weinig suiker. What’s not to like?

13u

Tijd voor een lekkere lunch. Vul je bord volledig met groenten. Zorg voor voldoende afwisseling zodat je een brede waaier aan vitaminen en voedingsstoffen binnenkrijgt. Om je lichaam de nodige eiwitten te geven, werk je je bord af met een stukje van 100 gram vlees of vis of een vegetarisch alternatief. Eventueel kan je aanvullen met een kleine portie koolhydraten, maar wij proberen het steeds zonder te doen. Neem ook je supplementen: 2 capsules Dry Energy en 1 capsule Dynamic Q10. Smakelijk!

15u

Veel water drinken is belangrijk, zeker tijdens een detoxprogramma. In vetcellen zitten toxines die vrijkomen wanneer je afvalt. Als je dagelijks minstens 2 liter water drinkt, kunnen die gifstoffen je lichaam veel sneller verlaten. Nog meer goeds voor je lichaam? Neem met je volgende glas water meteen 2 capsules Super C Boost in.

16u

Een klein hongertje? Tijd voor een vieruurtje! Door je lichaam de hele dag makkelijk verteerbare bouwstenen te geven, zorg je ervoor dat je altijd voldoende energie hebt. Een RainPharma shake is dus het perfecte gezonde tussendoortje.

18u

Wist je dat elke dag minstens een half uurtje bewegen ook goed is voor je hersenen? Fysieke beweging brengt immers de aanmaak van nieuwe neuronen in de hippocampus op gang. Die zorgen voor een plastischer brein waardoor je makkelijker nieuwe dingen kan leren.

19u

Etenstijd! Opnieuw spelen groenten een kleurrijke hoofdrol op je bord. Ga voor een berg groenten in verschillende kleuren en werk af met een stukje vlees of vis van zo’n 100 gram of ga voor een vegetarisch alternatief. Een tabletje Mighty Night zet de kroon op het werk van deze eerste dag van de RainPharma Fresh Start Detox! Goed begonnen, is half gewonnen!

21u

De dag in schoonheid afsluiten doe je met Bonsoir Therapy Shower Wash. Deze luxueuze douchegel op basis van kalmerende en verwarmende essentiële oliën dompelt je onder in een heerlijk geurige rust voor het slapengaan. De 100% plantaardige formule respecteert bovendien de natuurlijke zuurmantel van je huid zodat ze gezond, stralend en zacht blijft. Het ideale verwenmoment om je eerste detox-dag af te ronden.

22u

Dat een goede nachtrust belangrijk is, weten we allemaal. Tijdens je slaap verwerk je immers alle indrukken van de dag. Zeker tijdens een detox-programma is het belangrijk om voldoende te slapen. Een goede nachtrust zorgt immers voor een betere stofwisseling en spijsvertering. Om je vlot naar dromenland te begeleiden, ontwikkelden we Yoga, een 100% plantaardig voedingssupplement met melatonine. Los een zakje op in een beetje water en neem daarmee meteen je capsule Omega Zen met saffraan in. Mooie dromen gegarandeerd!